Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Figuuradvies: kledingtips voor een peervormig figuur

Kledingtips voor een peervormig figuur coverfoto
Het peervormig figuur is een sexy figuur, gekenmerkt door volle heupen en billen. Echter wil iedere peer ook wel eens de aandacht van haar heupen en billen weghalen.

Het peervormig figuur is een veelvoorkomend en sexy figuur. Gekenmerkt door de volle heupen en billen kom je zeker en vast geen vrouwelijkheid te kort. Echter wil een peervormig figuur toch ook al eens graag de aandacht van haar heupen en billen weghalen. Dit doe je het best door de aandacht op je (smallere) bovenlichaam te vestigen alsook door je benen langer te laten lijken. Hoe je dit net kan verwezenlijken vraag je jezelf af... wel daar hebben wij enkele tips voor!

 

De beste bovenstukken voor een peervormig figuur

Zoals reeds aangehaald is het de bedoeling om de focus meer naar boven te brengen in plaats van naar de heupen en billen. Een goede manier om dit te bekomen is door opvallende bovenstukken te dragen in lichte kleuren of met opvallende prints. Daarnaast is het ook een goed idee om met verschillende uitgesproken halslijnen te spelen zoals een boothals, een u-hals, een strapless hals of een hartvormige halslijn etc. Ook kan je opteren voor bovenstukken die afgewerkt zijn met net dat beetje extra zoals in het oog springende ritsen, pailletten, pof mouwen en zoveel meer. Als laatste is het ook belangrijk om rekening te houden met de lengte van het bovenstuk, idealiter kies je voor een bovenstuk dat tot net onder het breedste gedeelte van de heupen komt of tot halfweg het breedste gedeelte. Vermijd bovenstukken die net tot op het breedste gedeelte van de heupen komen omdat er dan terug meer aandacht naar dit gedeelte zal gaan en dit proberen we te vermijden.

De beste onderstukken voor een peervormig figuur

Om de aandacht af te leiden van uw heupen en billen, kies je het best voor een rok of broek die aan de onderkant wijder uitloopt. Bij de broeken kies je dus best voor de befaamde bootcut of een flare jeans of broek. Bij de rokken kan je het beste kiezen voor een A-lijn of een maxi rok. Daarnaast is het ook zeer belangrijk om voor een onderstuk te kiezen met en donkere tint om zo dit gebied te minimaliseren. Kortom wat je dus wil vermijden zijn lichte broeken of broeken met zeer uitgesproken en lichte prints en daarnaast is het ook geen goed idee om voor een skinny pasvorm te kiezen.

De beste schoenen voor een peervormig figuur

Het doel is om je benen slanker te doen lijken en dit doe je door ze langer te maken. Daarom is het een goed idee om voor hakken te kiezen, je benen zullen meer in balans zijn met uw bovenlichaam en daarenboven is het ook nog eens super vrouwelijk. Een echte win-win!

Verberg die vrouwelijke vormen niet altijd!

Zoals eerder aangehaald is het peervormig figuur een veelvoorkomend en sexy figuur met aan vrouwelijkheid geen gebrek. Daarom kan het ook zeer leuk zijn om deze vrouwelijke troeven net uit te spelen. Om dit te doen, dien je gewoon exact het tegenovergestelde te doen dan wat hier te lezen valt. Mocht je toch graag nog geholpen worden in het maken van uw keuzes en wens je graag nog wat extra stijladvies, dan kan je uiteraard ook steeds terecht in één van onze fysieke verkooppunten, hier ontvangen onze verkoopsters u met open armen en deze staan steeds klaar met gepast advies. Samen met jou bekijken ze graag hoe je met de nieuwe Green ICE collectie, voor elke gelegenheid, elke look en stijl, de perfecte outfit kan samenstellen.

Terug naar blog
Anderen kochten