Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Verzendingen

Verzendingen
Momenteel verzendt Green ICE naar de volgende landen:

Regio Verzendkosten
Regio  Verzendkosten

België

Gratis Verzending
Duitsland €4,85
Frankrijk €7,85
Luxemburg €4,85
Nederland €4,85
Oostenrijk €7,85
Spanje

€22,85

Italië

€22,85

Portugal

€22,85

Tijdens bepaalde acties (e.g. solden) kan er echter wel afgeweken worden van deze voorwaarden.

Verzending en levering
Vanaf het moment dat bestelling van de Klant ons magazijn verlaat zal deze op de hoogte gebracht worden aan de hand van een e-mail met track & trace code van onze koerierdienst. Vanaf dat moment zal al de verdere communicatie betreffende de levering ook gebeuren via deze koerierdienst, namelijk GLS. Deze brengt de Klant per e-mail op de hoogte van een op til staande verzending en de standaard levertijd. De Klant ontvangt tevens een benaderende tijdspanne voor de levering. Op basis van deze gegevens kan De Klant nu beter bepalen of hij het pakket persoonlijk in ontvangst kan nemen of niet. De e-mail bevat een link die de Klant tevens naar de mogelijke pakketleveringsopties op de GLS-website kan leiden.

Vanaf het moment dat de levering voltrokken is door de plaatsing van de Klant zijn handtekening voor ontvangst, gaat de verantwoordelijkheid voor de gekochte stuks over naar hem. Indien de Klant het pakket verzendt naar een andere bestemmeling (bijvoorbeeld als geschenk) is de persoon die de aankoop ontvangt en aftekent hiervoor verantwoordelijk. Indien het pakket toch beschadigd zou zijn bij levering, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren.

Wij proberen onze leveringen uiteraard zo spoedig mogelijk af te werken, dit uit zich ook in onze te verwachten levertermijn van 1 à 2 dagen (gerekend vanaf de dag van verzending). Echter is het steeds mogelijk dat er een vertraging is, veroorzaakt door de koerierdienst of door inklaringsprocessen van douane in het land van bestemming, hiervoor zijn wij echter niet verantwoordelijk.

Onze verzendingen nemen elke werkdag plaats (maandag tot en met vrijdag 9:00h-16:00h, uitgezonderd op feestdagen). De Klant zijn persoonlijke bestelling zal 1 werkdag nadat deze bestelling geplaatst werd verzonden worden.

Herroepingsrecht
Voor meer informatie betreffende de retour van een verzending verwijzen wij De Klant graag naar onze toegewijde pagina over herroepingsrecht.

Anderen kochten