Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Figuuradvies: Wat is jouw lichaamsvorm?

Wat is jouw lichaamsvorm coverfoto
Het vrouwenlichaam is prachtig in elke vorm of maat, en wanneer je uw figuur kent kan je uw pluspunten net dat beetje extra accentueren en kom je met nog meer zelfvertrouwen voor de dag.

Er zijn zoveel vrouwen en uiteraard zoveel verschillende figuren. het vrouwenlichaam is prachtig in elke vorm of maat, maar wanneer je uw figuur kent kan je uw pluspunten net dat beetje extra accentueren en kom je met nog meer zelfvertrouwen voor de dag. Daarom gaan we de verschillende lichaamsvormen in 5 categorieën samenvatten en zoeken wij graag samen met u uit bij welke van deze lichaamsvormen u het dichtste aanleunt. In opvolgende blogposts gaan we elk lichaamstype individueel en uitgebreid bespreken met de bijhorende tips & tricks zodat je met ons professioneel stijladvies aan de slag kunt!

 

Het peervormig figuur

Het peervormig of driehoeksfiguur is een veelvoorkomend en sexy figuur met aan vrouwelijkheid geen gebrek. Het figuur kenmerkt zich door een breder en meer aanwezig onderlichaam in tegenstelling tot het smallere bovenlichaam. Met andere woorden je heupen en billen zijn breder dan je schouders. Daarnaast is ook de taille smaller dan de heupen en heb je waarschijnlijk een platte buik. Door de juiste accenten te leggen kan je uw juiste troeven uitspelen.

Het appelvormig figuur

Ook het appelvormig figuur is een veelvoorkomend figuur. Het figuur kenmerkt zich door de schouders die net zo breed zijn dan de heupen en billen en een taille die iets breder is. Met andere woorden zit het meeste volume rond je buik en taille. Daarnaast kenmerkt deze vorm zich ook vaak door volle borsten en platte billen. De benen zijn over het algemeen slank. Het appelfiguur is over het algemeen minder geliefd bij de vrouwen maar dit is onzin, want ook bij dit figuur zijn er verschillende pluspunten te benoemen die we perfect kunnen accentueren.

Het omgekeerde driehoeksfiguur

Het omgekeerde driehoeksfiguur kenmerkt zich door een bredere bovenkant die smal naar beneden loopt. Met andere woorden je schouders zijn breder dan je taille en heupen en de benen zijn over het algemeen slank. Ook bij dit figuur kunnen we met de juiste accenten de 'probleemzones' verbloemen en de focus leggen op de juiste troeven.

Het recht figuur

Het rechte figuur kenmerkt zich door de schouders die net zo breed zijn als de taille en heupen. In de meeste gevallen is de vrouw in kwestie erg slank en heeft ze lange benen. De typische vrouwelijke vormen zijn lastiger terug te vinden maar met enkele juistgeplaatste accenten komen we al een heel eind dichter bij het gedroomde zandloperfiguur.

Het zandloper figuur

Het zandloper figuur wordt vaak gezien als het figuur waar elke vrouw van droomt. Het figuur wordt gekenmerkt door schouders die even breed zijn als de heupen maar met een smallere taille. Het is vrouwelijk en de curves komen hier prachtig in uit, daarom wordt ook wel eens gezegd dat je kan dragen wat je wil. Dit is deels waar maar ook hier blijft het belangrijk om op een aantal punten te letten zodat jouw figuur op zijn mooist geaccentueerd wordt en je vol zelfvertrouwen voor de dag komt.

Terug naar blog
Anderen kochten