Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Maak Kennis met Green ICE

Green ICE Styling team kleuren aan het kiezen

Green ICE

Een verhaal begonnen in 1954

Het op en top Belgisch familiebedrijf werd in 1954 opgericht door André Cleyman. Het bedrijf, gevestigd te Sint-Niklaas, had bij de start een beperkt maar hoog kwalitatief en innovatief aanbod aan tricot (breigoed goederen). Deze werden allen lokaal vervaardigd door breigoedfabrikanten uit Sint-Niklaas.

Al snel volgde er dan ook een officiële eigen merknaam om het merk te differentiëren van de concurrentie. Geïnspireerd door het innovatieve karakter en door de hoog kwalitatieve goederen die werden afgeleverd werd de merknaam 'Tricot Novi' geboren.

Green ICE styling digital designs

Maar tot op vandaag nog zeer actueel

Het aanbod werd keer op keer uitgebreid en naast tricot werd nu ook confectiekleding aangeboden. Tricot Novi werd begin de jaren 2000 dan ook omgedoopt tot Green ICE om deze veranderingen kracht bij te zetten. Green ICE belichaamde de start van de complete en geraffineerde damescollectie zoals die ook vandaag de dag nog steeds tweejaarlijks wordt aangeboden. Er worden verscheidene technieken en stoffen gebruikt, allen met één focus, het beste resultaat.

In tijden waar duurzaamheid en kwaliteit alsmaar een grotere, en uiteraard belangrijkere rol spelen, zijn wij dan ook des te meer fier op het product dat wij keer op keer afleveren. Wij staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid gecombineerd met een uitstekende pasvorm. Daarnaast komen we ook steeds onze belofte na van een aantrekkelijke prijs.

Green ICE zomer outfit

Historie drijft creatie

Ons hoofdkantoor is gelegen te Sint-Niklaas, een stad gekenmerkt door een rijke historie in de textielnijverheid. Gedreven door dit verleden houdt ons in-house design team de modetrends nauwlettend in het oog en vertaalt ze keer op keer naar dynamische, kleurrijke damescollecties. We ontwikkelen onze eigen prints en artworks en houden ook rekening met combinatiemogelijkheden. Zo baseren we de collecties op kleurenthema’s, waardoor je gemakkelijk stuks combineert.

Bij Green ICE streven we ernaar dat iedere vrouw zich goed voelt in haar vel en vol zelfvertrouwen al stralend door haar dag kan gaan. Onze collecties worden dan ook gecreëerd met het oog op vrouwen van verschillende leeftijden, over generaties heen en voor elk lichaamstype van maat 34 tot en met 50.

Green ICE quality control kleding aan het opmeten

Ik Koop Belgisch

Zoals u weet staat de Belgische mode reeds jaar en dag aan de top van de wereld, met als ultieme creatieve broeihaard de Antwerpse modeacademie. Vandaar dat wij bij Green ICE dan ook uitermate fier zijn om deel uit te maken van dit grotere Belgische geheel. Alsook zijn wij een trots lid van het Ik Koop Belgisch initiatief van FlandersDC.

Al onze artikelen worden door ons eigen design team ontworpen vanop ons hoofdkantoor. Zij kiezen de juiste look gecombineerd met de gewenste stoffen en ideale pasvorm. Vervolgens werken wij samen met verschillende vaste leveranciers die deze artikelen voor ons produceren en vanaf het moment dat deze terug toekomen bij ons op het hoofdkantoor, worden deze onderworpen aan een hele strenge check door onze afdeling quality control. Kortom ontwerp, verkoop en distributie gebeuren allemaal in eigen beheer vanuit België en dat is iets om trots op te zijn.

Anderen kochten