levering 2-3 werkdagen
Gratis verzending in België
Veilig online betalEN
14 dagen retourneren

In the spotlight

"Fashion is what you buy,

Style is what you do with it"

- Nicky Hilton -

          1
2>>
In The Spotlight Coming Soon
In The Spotlight Coming Soon
          1
2>>
Afscheiding streep

outfits In the spotlight

In de bovenstaande 'In The Spotlight' sectie proberen we jullie zoveel mogelijk te inspireren door enkele elegante en leuke looks voor te stellen aan de hand van enkele van onze favoriete items. Dus bent u op zoek naar een (business) casual of eerder casual chic maar bovenal zéér trendy en mooie look, neem dan zeker een kijkje! Wil je naast onze In The Spotlight sectie graag nog meer looks en combinatiemogelijkheden ontdekken, kijk dan ook zeker even naar onze lookbook.

Koop uw favoriete looks online

Green ICE staat voor hoog kwalitatieve, Belgische damesmode aan een aantrekkelijke prijs. Onze collecties zijn gecreëerd door ons in-house design team, die de huidige trends steevast volgen en verwerken in onze creaties. Daarenboven gaan onze collecties van maat 34 tot en met 50, wat ervoor zorgt dat ook dames met een maatje meer hun favoriete look kunnen vinden. Heeft u interesse in één van de bovenstaande looks, aarzel dan niet en bestel deze makkelijk online en ontvang uw bestelling binnen de 3 werkdagen thuis. Niet tevreden? Geen probleem, u heeft 14 dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen.

Krijg advies in een verkooppunt of online

Daarnaast wordt u ook in elk verkooppunt steeds met open armen ontvangen en staan er opgeleide mensen klaar om u gepast stijladvies te verschaffen en zo uw perfecte look te bepalen. Samen met jou bekijken ze graag hoe je met de nieuwe Green ICE collectie, voor elke gelegenheid, elke look en stijl, de perfecte outfit kan samenstellen. Daarnaast staan wij ook steeds online paraat voor u via onze chatbot of via ons contactformulier!