Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Herroepingsrecht

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Om artikelen te retourneren vragen we je onderstaand formulier volledig in te vullen. Je kan op elke wijze herroepen, zolang dit via een ondubbelzinnige verklaring gebeurt (per e-mail/post/herroepingsformulier). Daarnaast gelden er een aantal voorwaarden voor de retourprocedure. Deze worden hieronder toegelicht.

Voorwaarden

Wij accepteren jouw retour graag, mits je de volgende punten respecteert:

  • De bestelling dient zo ver dit mogelijk is, in originele (of vergelijkbare) en onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden.
  • Elk product wordt strikt ongebruikt en in volledig onbeschadigde toestand teruggestuurd.
  • De originele etiketten en labels zijn nog steeds bevestigd aan de stuks en bevinden zich in perfecte staat.
  • Wij zijn niet verantwoordelijk indien de retourzending zoek en/of beschadigd geraakt tijdens het transport.

Bedenktijd
Je kunt binnen 14 dagen na aankoop zonder opgave van reden je bestelling herroepen en vervolgens retourneren naar onderstaand adres. Geef je in deze 14 dagen aan ons door dat je je bestelling wilt herroepen, dan heb je na die mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen.

Geld terug

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of jij hebt aangetoond dat de je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Retourzending
De retourkosten zijn voor eigen rekening. Mocht je een ondeugdelijk product hebben ontvangen, dan vergoeden wij jouw standaard retourkosten.

Terugbetaling
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan verzorgen wij de terugbetaling. Deze betaling wordt niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen voltrokken. U heeft recht op de volledige terugbetaling van het aankoopbedrag van de goederen in kwestie. Voor degenen die verzendkosten hebben moeten betalen bij het aankopen van hun goederen, geldt er dat deze enkel terugbetaald worden indien de volledige bestelling geretourneerd wordt.

Retourformulier
Klik hier om het formulier voor de herroeping (retour) te downloaden

! Dit retourformulier moet uitgeprint bij de verzending toegevoegd zijn !

Retouradres
t.a.v. Gruppo Moda NV
Mercatorstraat 77
9100 Sint-Niklaas
België

Let op:
Indien aan bovenstaande voorwaarden niet voldaan werd, zullen wij de omruiling of terugbetaling van de Klant zijn goederen niet kunnen uitvoeren. De Klant zal in dit geval dan ook verwittigd worden door onze klantendienst. Terugzendingen die niet geaccepteerd werden, kunnen terug naar de Klant verstuurd worden na overschrijving van €15 binnen 10 dagen. In het geval dat de Klant zijn stuks niet terug wenst, zullen deze vernietigd worden.

Anderen kochten