Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Het mondmasker, een gedwongen mode tafereel

Mondmaskers, een mode tafereel coverfoto
Het mondmasker is een gedwongen mode tafereel geworden, maak er het beste van met volgende tips.

Het mondmasker, iedereen kent het ondertussen en we hebben er met zijn allen mee moeten leren leven. Om jullie te helpen lijsten we dan ook graag enkele tips & tricks op, zodat het dragen ervan toch net iets comfortabeler wordt.

 

Wie het maskertje past, trekke hem aan

Niet elk mondmasker is gelijk. Hoewel er niet altijd van verschillende maten (S,M,L..) gesproken wordt, zijn er wel degelijk grote verschillen tussen de verschillende maskers. Het is dan ook zeer belangrijk dat je net dat masker vindt dat geschikt is voor jou. Wanneer je het masker aandoet, dien je het zeker boven je mond en neus te plaatsen en check je best meteen of het ook goed aansluit onderaan de kin. Uiteraard moet het masker ook comfortabel zitten en het gevoel geven dat je vlot kan ademen. Indien het masker aan al deze voorwaarden voldoet dan heb je de juiste 'maat' gevonden.

De stof die het beste bij u past

De keuze van materiaal is uiteraard ook zeer belangrijk, zijn er bepaalde soorten stoffen waar je u iets comfortabeler in voelt, ga dan zeker en vast op zoek naar mondmaskers die uit deze stof gemaakt zijn. Verschillende maskers zijn gemaakt uit kwalitatief katoen, maar probeer ook gerust enkele andere maskers zodat je weet welke je zelf het beste vindt. Let hierbij wel op dat het masker zeker genoeg bescherming moet bieden, sommige maskers moeten namelijk nog voorzien worden van een wegwerp filter, vergeet dit zeker niet in rekening te nemen.

Het masker als modeaccessoire

Ook al is de oorzaak waarom deze maskers momenteel populair/verplicht zijn somber en ernstig, is het niet verkeerd om uit te kijken naar maskers met een fleurig ontwerp. Op deze manier kan men wat hoop en positiviteit brengen in deze moeilijke tijd. Verschillende maskers zijn zo ontworpen dat ze niet enkel een eenvoudige gezichtsbedekker zijn maar eerder een echt trendy modeaccessoire. Daarnaast is zwart ook steeds een populaire keuze, het past bij elke outfit en ziet er ook steeds strak uit.

Indien je nog steeds op zoek bent naar een geschikt mondmasker, dan kan je ook steeds eens een kijkje komen nemen in één van onze Green ICE Stores waar we ook een aanbod hebben aan leuke en trendy mondmaskers.

Terug naar blog
Anderen kochten