Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Belgische mode aan de top

Belgische Mode aan de top cover foto
De Belgische mode staat reeds jaar en dag aan de top, wij zijn dan ook zéér fier om hiervan deel uit te maken.

Ons kleine landje telt een pak talent, de Belgische mode staat dan ook reeds jaar en dag aan de top van de wereld, met als ultieme creatieve broeihaard de Antwerpse modeacademie. Vandaar dat wij als familiebedrijf, opgericht in 1954, uitermate fier zijn om deel uit te maken van dit grotere Belgische geheel. Ons hoofdkantoor is gelegen te Sint-Niklaas, een stad gekenmerkt door een rijke historie in de textielnijverheid. Gedreven door dit verleden werkt ons team tweejaarlijks aan een vernieuwende collectie voor de dynamische, modebewuste vrouw. Hierbij worden huidige trends steevast gevolgd en verwerkt in onze creaties.

 

Wetende dat Belgische mode geliefd, maar onvoldoende bekend is zijn wij dan ook enorm gecharmeerd door de verschillende initiatieven die op poten gezet worden om merken zoals het onze in de kijker te zetten. De week van de Belgische mode, is bijvoorbeeld een prachtig initiatief van Mode Unie en Creamoda. Deze specifieke week heeft als doel Belgische mode en Belgische merken in de kijker te zetten en breder bekend te maken. Het is belangrijk om bewustzijn te creëren over de voordelen van het kopen van Belgische mode en van de troeven van het shoppen in een lokale modewinkel. Belgische mode heeft immers ongelofelijk veel te bieden en daar mogen we best trots op zijn!

Daarnaast vinden we het ook super om deel uit te maken van het Ik Koop Belgisch intitatief, gesteund door Flanders DC. Zij zetten Belgische artiesten, designers, merken en bedrijven uit de creatieve sector in de verf. De lijst met creatief talent van eigen bodem is lang en divers, en dat mag geweten zijn. Via de Ik Koop Belgisch-campagne moedigen we jou aan om Belgische werken, merken en producten te ontdekken. #ikkoopbelgisch is namelijk een optie voor elke stijl en elk budget. Voor veel shoppers is dat niet zomaar goed nieuws, maar zelfs een heuse ‘aha-ervaring’! Met Ik Koop Belgisch willen we dan ook in eerste plaats de rijkdom aan Belgische creativiteit tonen om zo wie bewust heeft gekozen om merken van hier te kopen een handje te helpen. 

Terug naar blog
Anderen kochten