Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Figuuradvies: kledingtips voor een zandloper figuur

Kledingtips voor een zandloperfiguur coverfoto
Het zandloper figuur kenmerkt zich door de schouders die net zo breed zijn als de heupen maar met een smallere taille. Het droomfiguur van veel vrouwen!

Het zandloper figuur wordt vaak gezien als het figuur waar elke vrouw van droomt. Het figuur wordt gekenmerkt door schouders die even breed zijn als de heupen maar met een smallere taille. Het is vrouwelijk en de curves komen hier prachtig in uit, daarom wordt ook wel eens gezegd dat je kan dragen wat je wil. Dit is deels waar maar ook hier blijft het belangrijk om net de positieve punten te accentueren zodat je vol zelfvertrouwen voor de dag komt.

 

De beste bovenstukken voor een zandloper figuur

Je hebt een prachtige taille, dus toon deze dan ook! Accentueer jouw smalle taille door nauwsluitende bovenstukken te dragen. indien je graag een vest of blazer draagt, kies dan voor een model dat tailleert en draag dit bij voorkeur met één of twee knoopjes aan de taille gesloten. Dit kan je ook gerust combineren met een T-Shirt of Top voorzien van een v-hals of vierkante hals zodanig dat je decolleté mooi en elegant zichtbaar wordt. Let wel op, je figuur is reeds bijzonder sexy dus overdrijf niet met extreem diepe decolletés, houd het stijlvol. Wanneer het wat kouder of natter wordt en je zoekt de juiste jas, kijk dan naar een model dat je in je taille kan aansnoeren.

De beste onderstukken voor een zandloper figuur

Op vlak van onderstukken zijn er eigenlijk niet echt veel voorschriften voor jouw figuur. Echter zijn er uiteraard wel enkele keuzes die je kan maken om je vrouwelijke rondingen nog eens extra in de verf te zetten op een elegante manier. Kies bijvoorbeeld voor een kokerrok of draag een broek met zakken ter hoogte van je heupen of net onder je taille om deze nog eens extra te accentueren. Een aansluitende jurk voorzien van een v-hals is ook op je lijf geschreven en een echte must-have voor jou!

De beste schoenen voor een zandloper figuur

Daar waar je bij de onderstukken eigenlijk zo goed als vrij spel hebt, is dit op vlak van schoenen niet zo. Je kiest idealiter voor schoenen met een iets bredere hak zoals enkellaarsjes of een sandaal met blokhak. Ook een leuke sleehak is een perfecte optie voor jouw figuur, in tegenstelling tot stiletto's en naaldhakken, die laat je liefst links liggen. Deze zorgen ervoor dat je voller lijkt dan je daadwerkelijk bent. Tot slot kies je het best voor schoenen met een ronde of open neus.

Verder advies in onze verkooppunten

Mocht je toch graag nog geholpen worden in het maken van uw keuzes en wens je graag nog wat extra stijladvies, dan kan je uiteraard ook steeds terecht in één van onze fysieke verkooppunten, hier ontvangen onze verkoopsters u met open armen en deze staan steeds klaar met gepast advies. Samen met jou bekijken ze graag hoe je met de nieuwe Green ICE collectie, voor elke gelegenheid, elke look en stijl, de perfecte outfit kan samenstellen.

Terug naar blog
Anderen kochten