Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

4 uitstekende alternatieven voor een wasbeurt

Alternatieven voor een wasbeurt cover foto
Het wassen van kleding zorgt ervoor dat deze minder lang meegaan en sneller versleten zijn. Dit willen we uiteraard tegengaan en daarom stellen wij graag 4 uitstekende alternatieven voor.

Het merendeel van de kledingstukken in uw kast verslijten niet vanwege het veelvuldig dragen ervan maar eerder vanwege het veelvuldig wassen. Omwille van dit wasproces, verliest kleding vaak zijn pasvorm, dikte en kleur. Daarnaast is het overmatige gebruik van een wasmachine ook nefast voor ons milieu en voor onze portefeuille. Daarom geven wij jullie graag 4 alternatieven om terug frisse en propere kleding te verkrijgen zonder het gebruik van een wasmachine.

 

1. Stomen

Stomen slaat twee vliegen in één klap en is daarom een uitstekend eerste alternatief. De hete stoom zorgt er namelijk voor dat vieze geurtjes en bacteriën geen schijn van kans maken en dit zorgt er op zijn beurt voor dat je kleding weer fris en proper wordt. Daarnaast hoeft men de kleding achteraf ook niet meer te strijken aangezien de plooien er meteen ook uitgestoomd waren.

2. Verluchten

Het verluchten van kleding kan wonderen doen, het maakt de kleding weer fris door de slechte geurtjes te verwijderen. Het is een methode dat voor verschillende soorten kleding kan gebruikt worden, maar vooral voor kleding dat bestaat uit wol, is dit een ideale manier. Het zorgt ervoor dat uw kleding terug fris is maar daarnaast is het ook veel beter voor de stof en zorgt het ervoor dat uw kleding langer zoals nieuw blijft. Bij voorkeur verlucht je de kleding tijdens de nacht of in de ochtenddauw dit zorgt voor extra frisheid.

3. Desinfecterende textielverfrisser

Er zijn verschillende textielverfrissers te koop die niet alleen de vieze geurtjes aanvallen maar tegelijkertijd ook verschillende bacteriën, virussen en schimmels doden. Het enige wat u hoeft te doen, is het kledingstuk inspuiten met de verfrisser (let op, houd minimaal 30cm afstand) en vervolgens even laten drogen bij vrije luchtstroom en dan kan u het kledingstuk terug dragen.

4. Borstelen

Een kledingborstel kan gebruikt worden om haartjes, stof en vuil van uw kledingstukken te verwijderen en is een duurzamer en milieuvriendelijker alternatief tegenover een kledingroller met tape. Daarnaast is het een uitstekende methode dat kan gecombineerd worden met één van de vorige methodes voor het beste en schoonste resultaat als alternatief voor een wasbeurt. 

Terug naar blog
Anderen kochten