Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Het belang van een goede pasvorm

Belang van een goede pasvorm coverfoto
De juiste pasvorm van een kledingstuk kan een wereld van verschil maken in hoe je je voelt en eruitziet. In deze blogpost bespreken we waarom de juiste pasvorm zo belangrijk is.

Het vinden van kleding die niet alleen trendy en stijlvol is, maar ook goed past, is essentieel voor zowel comfort als zelfvertrouwen. De juiste pasvorm van een kledingstuk kan een wereld van verschil maken in hoe je je voelt en eruitziet. In deze blogpost bespreken we waarom de juiste pasvorm zo belangrijk is en delen we handige tips om de perfecte pasvorm te vinden bij het kiezen van kleding.

 

1. Comfortabel en zelfverzekerd

Wat is nu net het belang van de juiste pasvorm? Een goed passend kledingstuk biedt in de eerste plaats comfort. Dit uit zich in bewegingsvrijheid maar ook ondersteuning, waardoor je je de hele dag zelfverzekerd en op je gemak voelt. Een te strakke pasvorm kan namelijk beperkend zijn en ongemak veroorzaken, terwijl een te losse pasvorm er slordig uit kan zien en je figuur niet flatteert. In conclusie, de juiste pasvorm brengt comfort en stijl en dit in perfecte harmonie.

2. Leer jouw lichaamsvorm kennen

Het kennen van je lichaamsvorm is dé sleutel tot het vinden van de perfecte pasvorm. Elk lichaam is uniek en het begrijpen van je specifieke lichaamsvorm helpt je bij het selecteren van kledingstukken die je beste eigenschappen accentueren en eventuele probleemgebieden verdoezelen. Ontdek in deze blogpost wat nu net jouw lichaamsvorm is, en zoek naar kledingstukken die het meest geschikt zijn voor deze vorm.

3. Neem rustig de tijd om te passen (en laat je helpen)

Wanneer je kleding gaat kopen, neem dan de tijd om verschillende maten en stijlen te passen. Vertrouw niet alleen op het label of de maataanduiding, want maten kunnen variëren tussen merken. Zelf binnen één merk kan het zijn dat een bepaald artikel net iets anders valt dan wat je gewoon bent dus zorg ervoor dat je de artikelen steeds goed past. Indien je verschillende maten en stijlen past zul je langzaam aan ook merken wat het beste bij je lichaam past en wat jouw gewenste look creëert.

Daarnaast kan je ook altijd gebruik maken van professionele hulp indien je langsgaat in één van onze verkooppunten. Onze verkoopsters zullen u steeds met open armen ontvangen en staan ook altijd klaar om gepast stijladvies te geven. Samen met jou bekijken ze graag hoe je met de nieuwe Green ICE collectie, voor elke gelegenheid, elke look en stijl, de perfecte outfit kan samenstellen.

4. Enkele cruciale punten

Bij het beoordelen van de pasvorm van een kledingstuk zijn er enkele cruciale punten om op te letten. Zorg ervoor dat de schoudernaden op je schouders vallen en niet naar beneden zakken. Controleer of de lengte van de mouwen, broekspijpen of roklengte goed past bij je armen of benen. Let ook op de taille, heupen en buste om ervoor te zorgen dat de kleding comfortabel past en je silhouet flatteert.

5. Durf aanpassingen te maken

Soms is het nodig om kleine aanpassingen te maken om de pasvorm van een kledingstuk te optimaliseren. Een eenvoudige aanpassing zoals het innemen van een taille of het inkorten van een broek kan een wereld van verschil maken. Vraag deze service in je favoriete verkooppunt zodat dit voor u in orde kan gebracht worden.

Kortom, wil je genieten van stijlvolle kleding die toch zeer comfortabel zit. Welke er op zijn beurt voor zorgt dat je met extra veel zelfvertrouwen voor de dag komt. Hecht dan zeker en vast genoeg belang aan de pasvorm zodat je het meeste uit je kleding kan halen.

Terug naar blog
Anderen kochten