Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

8 kledingtips voor de Feestdagen

Kledingtips voor de feestdagen coverfoto
De Feestdagen komen eraan en daarom geven wij graag enkele leuke kledingtips mee.

De Feestdagen komen eraan en daarom geven wij graag enkele leuke kledingtips mee. We lijsten enkel do's & don'ts op aangezien er verschillende kledingstukken zijn die je tijdens de Feestdagen beter kan laten hangen, maar omgekeerd is het wel de perfecte moment om eens iets helemaal nieuw te proberen.

 

Onze 8 kledingtips voor de Feestdagen:

  • Groen en rood combineren in je outfit doe je best niet, dit zijn namelijk de kleuren van de Kerstboom en de Kerstman.
  • Het is de moment om die prachtige familiejuwelen boven te halen! Draag je ze nu niet, dan zal je ze nooit dragen.
  • Heb lef! Dit is de periode waarin alles mag. Dus trek die gouden avondjurk aan, of shockeer met die ene speciale jurk. Dit is je kans!
  • Ga een keer voor die superhoge hakken. Ook al mag je tijdens de Feestdagen ook zeker en vast met platte schoenen voor de dag komen, het is toch niet anders dan zitten, zitten en zitten. Met andere woorden de perfecte moment om die ietwat ongemakkelijke schoenen boven te halen.
  • Overdrijf! Tijdens de Feestdagen kan het nooit ‘over the top’ zijn. Pak flink uit en trek uw droomkleding aan.
  • Maar… lijd geen kou en kleed je naar de situatie. Blauwe tenen in zomersandaaltjes doen je look geen goed.
  • Ga voor een chique winterjas en durf opvallende combinaties te maken. Een avondjurk met een trenchcoat kan bijvoorbeeld ook heel chic zijn. Maar ook met een stola kun je scoren. Denk dus zeker van tevoren na over de jas, cape of stola die je over je avondjurk gaat dragen.
  • Streef naar de perfectie! Neem je tijd voor de voorbereidingen en sla geen enkel detail over. Ontharen, pedicure, manicure, scrubben, haar wassen en föhnen. Het hoort er nu eenmaal allemaal bij.

Bent u nog opzoek naar enkele kwalitatieve en stijlvolle kledingstukken om uw kledingkast klaar te maken voor de feestdagen? Neem dan zeker een kijkje naar onze collectie.

Terug naar blog
Anderen kochten