Meteen naar de content
LEVERING 1-3 WERKDAGEN
GRATIS VERZENDING IN BELGIE
VEILIG ONLINE BETALEN
14 DAGEN RETOURNEREN

Nieuwsbrief

De Green ICE nieuwsbrief

Wilt u enerzijds graag op de hoogte gehouden worden van de meest recente fashion trends en daarnaast ook updates ontvangen met betrekking tot onze collectie dameskleding en wil u anderzijds ook periodiek ingelicht worden over specifieke acties en promoties die wij voeren? Meld u dan zeker en vast aan op onze nieuwsbrief. Wij houden u met veel plezier op de hoogte!

Green ICE staat voor hoog kwalitatieve damesmode aan een aantrekkelijke prijs. Elk seizoen opnieuw is mode een uitdagend en verrassend spel van nieuwe kleuren, stoffen, stijlen, prints... Zowel voor u als voor ons. Wij doen daarom ons uiterste best om de allernieuwste trends te vertalen naar een draagbare collectie voor de dynamische en modebewuste vrouw.

Hoe we dat realiseren? Ons inhouse designteam houdt de modetrends nauwlettend in het oog en vertaalt ze keer op keer naar dynamische, kleurrijke damescollecties. We ontwikkelen onze eigen prints en artworks en houden ook rekening met combinatiemogelijkheden. Zo baseren we de collecties op kleurenthema’s, waardoor je gemakkelijk stuks combineert. Er is voor elk wat wils! Dus bent u op zoek naar (business) casual of eerder casual chic maar bovenal zéér mooie en hedendaagse online Belgische merk dameskleding, dan bent u bij Green ICE aan het juiste adres. Daarenboven gaan onze collecties van maat 34 tot en met 50, wat ervoor zorgt dat u ook dameskleding in grote maten kan vinden bij ons.

Anderen kochten