levering 2-3 werkdagen
Gratis verzending in België
Veilig online betalEN
14 dagen retourneren

Maak kennis met Green ICE

Green ICE designer drawing clothes
Green ICE designteam creating clothes

Maar tot op vandaag nog zeer actueel

Het aanbod werd keer op keer uitgebreid en naast tricot werd nu ook confectiekleding aangeboden. Tricot Novi werd begin de jaren 2000 dan ook omgedoopt tot Green ICE om deze veranderingen kracht bij te zetten. Green ICE belichaamde de start van de complete en geraffineerde damescollectie zoals die ook vandaag de dag nog steeds tweejaarlijks wordt aangeboden. Er worden verscheidene technieken en stoffen gebruikt, allen met één focus, het beste resultaat.

In tijden waar duurzaamheid en kwaliteit alsmaar een grotere, en uiteraard belangrijkere rol spelen, zijn wij dan ook des te meer fier op het product dat wij keer op keer afleveren. Wij staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid gecombineerd met een uitstekende pasvorm. Daarnaast komen we ook steeds onze belofte na van een aantrekkelijke prijs.

Quality control performing measurement checks

Ik Koop Belgisch

Zoals u weet staat de Belgische mode reeds jaar en dag aan de top van de wereld, met als ultieme creatieve broeihaard de Antwerpse modeacademie. Vandaar dat wij bij Green ICE dan ook uitermate fier zijn om deel uit te maken van dit grotere Belgische geheel. Alsook zijn wij een trots lid van het Ik Koop Belgisch initiatief van FlandersDC.

Al onze artikelen worden door ons eigen design team ontworpen vanop ons hoofdkantoor. Zij kiezen de juiste look gecombineerd met de gewenste stoffen en ideale pasvorm. Vervolgens werken wij samen met verschillende vaste leveranciers die deze artikelen voor ons produceren en vanaf het moment dat deze terug toekomen bij ons op het hoofdkantoor, worden deze onderworpen aan een hele strenge check door onze afdeling quality control. Kortom ontwerp, verkoop en distributie gebeuren allemaal in eigen beheer vanuit België en dat is iets om trots op te zijn.

Afscheiding streep