levering 2-3 werkdagen
Gratis verzending in België
Veilig online betalEN
14 dagen retourneren

Ontdek onze favoriete looks

Green ICE in the spotlight cover

In The Spotlight

Naast onze Lookbook, die in het begin van het seizoen voorgesteld wordt, willen wij jullie doorheen het seizoen zo veel mogelijk inspireren met onze 'In The Spotlight' sectie. Hier stellen wij periodiek elegante en mooie looks voor aan de hand van enkele van onze favoriete items. Dus bent u op zoek naar een (business) casual of eerder casual chic maar bovenal zéér trendy en mooie look, neem dan zeker een kijkje!

Afscheiding streep

Ons Eigen Design Team

Kwalitatieve, exclusieve én betaalbare mode voor vrouwen met maatje 34 tot 50. Dat is wat wij aanbieden in onze online kledingwinkel. Hoe we dat realiseren? Ons in-house design team houdt de modetrends nauwlettend in het oog en vertaalt ze keer op keer naar dynamische, kleurrijke damescollecties. We ontwikkelen onze eigen prints en artworks en houden ook rekening met combinatiemogelijkheden. Zo baseren we de collecties op kleurenthema’s, waardoor je gemakkelijk stuks combineert. Er is voor elk wat wils!

Al onze dameskleding wordt ontworpen vanop ons hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Ons design team creëert het ideale ontwerp, gecombineerd met de gewenste stoffen en perfecte pasvorm. Vervolgens werken wij samen met verschillende vaste leveranciers die deze artikelen voor ons produceren en vanaf het moment dat deze terug toekomen bij ons op het hoofdkantoor, worden deze onderworpen aan een hele strenge check door onze afdeling quality control. Kortom ontwerp, verkoop en distributie gebeuren allemaal in eigen beheer en dat is iets om trots op te zijn.

OVER ONS
Afscheiding streep

Blijf altijd
up-to-date!

U bent succesvol aangemeld op onze nieuwsbrief!
Oops! Er is iets misgegaan bij het aanmelden op onze nieuwsbrief. Probeer gerust even opnieuw!

Wilt u graag periodieke updates ontvangen met betrekking tot onze collecties, acties en promoties? Meld u dan aan op onze nieuwsbrief!

* De gegevens worden verwerkt conform de Green ICE Fashion privacyverklaring

Afscheiding streep