levering 2-3 werkdagen
Gratis verzending in België
Veilig online betalEN
14 dagen retourneren

Disclaimer

Het Green ICE Fashion Team heet u van harte welkom op deze website (hierna genaamd 'Site').

Deze disclamer is geschreven in de hoedanigheid van Gruppo Moda NV, beheerder van www.greenice.be

Informatie gebruik

Gruppo Moda NV tracht een continue stroom van correcte en actuele informatie aan te bieden en hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid werd samengesteld, staat Gruppo Moda NV niet in voor de juistheid, actualiteit of volledigheid van voornoemde informatie aanwezig op deze Site.

Gruppo Moda NV geeft geen garanties over het niet aanwezig zijn van schadelijke programma's (zoals virussen, bugs of Trojaanse paarden). Gruppo Moda NV is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade, van eender welke aard, die voortkomt uit, wordt veroorzaakt door of gerelateerd is aan het gebruik van deze Site.

Nieuwsbrief & Contact
Gruppo Moda NV garandeert niet dat de aan haar verstuurde e-mails worden verwerkt en beantwoord. Alsook wordt de veiligheid van het mailverkeer niet gegarandeerd.

Opmerking over auteursrecht en intellectuele eigendomsrechten

Deze Site bevat informatie, afbeeldingen, foto's, logo's, muziek, video, handelsmerken, producten, advertenties enz. die het exclusieve eigendom zijn en zullen blijven van Gruppo Moda NV. Genoemd materiaal is beschermd tegen onrechtmatig gebruik door auteursrecht- en handelsmerkwetten. Geen enkel recht op, aanspraak op en/of belang in materiaal of software kan worden geacht aan u te zijn toegewezen als gevolg van een dergelijk downloaden of kopiëren. Het is niet toegestaan om dergelijke informatie, afbeeldingen, foto's, handelsmerken, producten en in het algemeen elementen en materialen op deze Site geheel of gedeeltelijk te reproduceren (met uitzondering van privé, persoonlijk en niet-commercieel gebruik), te distribueren, te publiceren, te verzenden, geheel of gedeeltelijk te wijzigen of te verkopen, zonder dat Gruppo Moda NV daar vooraf schriftelijk toestemming voor gegeven heeft.