levering 2-3 werkdagen
Gratis verzending in België
Veilig online betalEN
14 dagen retourneren

In the spotlight

"Fashion is what you buy,

Style is what you do with it"

- Nicky Hilton -

          1
2>>
In The Spotlight Coming Soon
In The Spotlight Coming Soon
          1
2>>
Afscheidingsstreep

Green ICE staat voor hoog kwalitatieve, Belgische damesmode aan een aantrekkelijke prijs. Onze collecties zijn gecreëerd voor de dynamische, modebewuste vrouw, vandaar dat we de huidige trends ook steevast volgen en verwerken in onze creaties. Bent u op zoek naar (business) casual of eerder casual chic maar bovenal zéér mooie en hedendaagse merk dameskleding, dan bent u bij Green ICE aan het juiste adres. Daarenboven gaan onze collecties van maat 34 tot en met 50, wat ervoor zorgt dat ook dames met een maatje meer hun gading kunnen vinden bij ons.

In bovenstaande 'In The Spotlight' sectie proberen we jullie zoveel mogelijk inspiratie te geven met nieuwe/leuke looks. Maar ook in elk verkooppunt zal u steeds met open armen ontvangen worden en staan er mensen klaar om u gepast stijladvies te verschaffen en zo uw perfecte look te bepalen.

Neem dus vast en zeker een bezoekje aan onze online store of kom langs in één van onze Green ICE Stores, corners of verkooppunten en ontdek onze prachtige collectie.